Enrotllable Blackout Elite face-to-face

Cortina enrotllable doble cara, opaca i d’alta qualitat. Ideal para quan es necessita un nivell mínim de llum. La gamma de colors facilitarà l’elecció més adequada al seu ambient. El color dels mecanismes se servirà de fàbrica (Viewtex®) coordinat amb el color de la tela.

L’AMPLE D’AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

Més detalls

35 € amb IVA

  • No

Ajustar l’ample del producte

1/ Indica en centímetres la mida d'ample que vulguis. 2/ Desa l'ample personalitzat del producte. 3/ Tria l'ample estàndard immediatament superior a la mida que necessites. Recorda triar també el color que desitges. 4/ Marca "SÍ" en el botó "AJUSTAR L'AMPLADA". S'incrementarà el preu en 35€ sigui quina sigui la mida estàndard seleccionada. 5/ Després pressiona "COMPRAR" per procedir a la adquisició del producte ajustat a la mesura que necessites. 6/ Comprova en el rebut de la compra que la teva comanda és correcta.

— • —

loader

*

Altres característiques

Cortina d’opacitat total que no permet entrar la llum ni té transparència alguna. Pel tipus de doble textura que posseeix és ideal tant per a ambients clàssics com per a ambients actuals i moderns. Té una cara tèxtil i una altra més llisa.

Rentable: si. Planxa: no.

Composició del teixit: 100% polièster.

Condicions de neteja i rentat: Aspiradora o amb drap/esponja ben humit.

Transparència: 0%, opaca.
——————————————————

      

INSTRUCCIONS DE MONTATGE:

instrucciones_enrollables_viewtex.jpg

Opinions

Escriu una valoració