DecoScreen Silver Navy 10%

Cortina enrotllable de polyscreen amb grau d'obertura 10% fabricada per Viewtex®. Còmoda, precisa i de fàcil maneig i instal·lació, es presenta amb un disseny funcional i d'alta qualitat. Teixit cosit (no pegat). Mecanisme a cadena i color coordinat amb teixit (gris).

L’AMPLE D’AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

Més detalls

66 € amb IVA

  • No

Ajustar l’ample del producte

1/ Indica en centímetres la mida d'ample que vulguis. 2/ Desa l'ample personalitzat del producte. 3/ Tria l'ample estàndard immediatament superior a la mida que necessites. Recorda triar també el color que desitges. 4/ Marca "SÍ" en el botó "AJUSTAR L'AMPLADA". S'incrementarà el preu en 35€ sigui quina sigui la mida estàndard seleccionada. 5/ Després pressiona "COMPRAR" per procedir a la adquisició del producte ajustat a la mesura que necessites. 6/ Comprova en el rebut de la compra que la teva comanda és correcta.

— • —

loader

*

Altres característiques

Cortina d'opacitat mitjana que permet veure l'exterior al mateix temps que guarda la intimitat interior. Pel tipus de textura que posseeix és ideal per a ambients actuals i moderns. Contrapès rígid i indeformable. El teixit decosreeen no es deshilacha i té un baix grau de decoloración. Lliure de plom, metalls pesats, fibres de vidre i ftalato. Fàcil de netejar: repel·leix la pols, pol·len, fongs i bacteris. Lliure d'olors. Resistent a deformació i arrugues. Resistent en ambients humits i salins.

Rentable: si. Planxa: no.
Composició del teixit: 21% polièster + 79% pvc.
Condicions de neteja i rentat: Aspiradora o amb drap/esponja ben humit.
Transparència: 10% grau d'obertura
Compleix norma EU «EN13120»

——————————————————

   

INSTRUCCIONS DE MONTATGE:

instrucciones_enrollables_viewtex.jpg

Opinions

Escriu una valoració