Enrotllable translúcid Línia Classic

Linea Classic és una col·lecció d'enrotllables de gran qualitat fabricada per Viewtex®. Disposa d'una gamma de colors que van des del discret blanc a l'inteso verda llima. Els colors més foscos trasllueixen menys que els clars, però cap fa transparència.

L'AMPLE D'AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

Més detalls

32 € amb IVA

  • No

Ajustar l’ample del producte

1/ Indica en centímetres la mida d'ample que vulguis. 2/ Desa l'ample personalitzat del producte. 3/ Tria l'ample estàndard immediatament superior a la mida que necessites. Recorda triar també el color que desitges. 4/ Marca "SÍ" en el botó "AJUSTAR L'AMPLADA". S'incrementarà el preu en 35€ sigui quina sigui la mida estàndard seleccionada. 5/ Després pressiona "COMPRAR" per procedir a la adquisició del producte ajustat a la mesura que necessites. 6/ Comprova en el rebut de la compra que la teva comanda és correcta.

— • —

loader

*

Altres característiques

Cortina d'opacitat moderada que no permet veure l'exterior salvaguardant la intimitat interior, encara que si permet un trasluz més intens enlos colors clars i menys en els més forts. Pel tipus de fibra tèxtil que posseeix és ideal tant per a ambients clàssics com per a ambients actuals i moderns.

Rentable: si. Planxa: no.
Composició del teixit: 100% polièster.
Condicions de neteja i rentat: Aspiradora o amb drap/esponja ben humit.
Transparència: baixa

——————————————————

   

INSTRUCCIONS DE MONTATGE:

instrucciones_enrollables_viewtex.jpg

Opinions

Puntuació 
2017-08-20

Tienda de cortinas buena

Todo perfecto. El producto ha llegado en perfecto estado y en solo tres dias ya lo tenia en mi casa. Buena calidad a buen precio. El estor es de marca viewtex

    Escriu la teva opinió

    Escriu una valoració