LA NOSTRA TENDA ONLINE ÉS LA MÉS ECONÒMICA, AMB DIFERÈNCIA

No tyinguis cap dubte: les cortines i estores més barats son a la nostra web i si els trobes més barats, et retornem la diferència. Per descomptat, som més barats que Leroy Merlin, per exemple, que El Corte Inglés, Bricor, Ikea, Alcampo, Hipercor, Bricomart, Cortinadecor, Conforama, Amazon, Laredoute, Aki, Zara Home, Venca…

I a més treballem amb marques de fabricació espanyola d'altíssima qualitat, principalment Viewtex, que és la marca de mesures estàndard d'un dels majors fabricants internacionals de cortines i estores, és a dir, Bandalux. També treballem amb altres fabricants nacionals de qualitat contrastada. No obstant això, observa que els productes fabricats per Viewtex estan clarament assenyalats en la descripció.

A més, per facilitar-te les coses, pots tenir estores enrotllables a mesura a preu d'estàndard gràcies a l'oferta d'ajust de l'ample en aquest tipus de cortines per tan sol 35€.

Quant a les nostres garanties, són les mateixes que les de qualsevol tenda online, tant en les condicions de venda com en la seguretat al moment del pagament. Garantia de 2 anys davant defectes de fabricació i amb un termini de devolució de 14 dies conforme a la legislació europea de comerç.

No t'ho pensis més, si vols unes cortines bones, boniques i econòmiques, compra en Cortinas-baratas.es