Enviaments i devolucions

Envio del paquet

En general, les comandes s’envien 48 hores després de la recepció del pagament.
L’enviament de les teves cortines o estores es durà a terme per la nostra agència de transports.
Les despeses d’enviament són gratuïts per a compres superiors a 350€. Per a comandes inferiors, les despeses d’enviament són de 9€, impostos inclosos.
Els articles es lliuren en un període de entre 4 i 5 dies laborables (s’exclouen dissabtes, diumenges i festius). De forma excepcional, podem ampliar aquest termini si els productes no estan en estoc. En aquest cas, prèviament t’enviarem una comunicació informant-te de la situació.
Els productes s’envien al domicili indicat en el formulari de comanda (no s’admeten com a domicilis de lliurament els apartats de correu).
El servei de lliurament es realitza de dilluns a divendres i està disponible per a localitats de la península i Balears.
Si al moment del lliurament no et trobas al domicili facilitat, l’agència de transports deixa un avís perquè pugui acordar un segon lliurament. Si el producte arriba en mal estat per causa del transport, ha d’indicar el seu inconformidad en l’albarà del transportista i avisar-nos enviant un missatge a info@cortinas-baratas.es

Devolucions

Si no està conforme amb la qualitat del producte o aquest ha arribat defectuós, pots reclamar-nos la seva devolució sense cost. No obstant això, les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec del comprador en cas que el motiu de la devolució sigui per criteris de qualitat o estètica. El producte a retornar ha de ser reexpedit amb l’embalatge original i sense desperfectes. No es reconeixerà com a motiu de devolució el mal ús produït per una instal·lació o un desembalaje incorrectes. Una vegada rebut i comprovat el gènere retornat, cortinas-baratas.es procedirà al reemborsament de l’import satisfet pel producte per part del client. En aquest cas podrà triar entre rebre el reemborsament en efectiu o un val canjeable per altres productes de la nostra tenda.