Screen

Els teixits screen són una solució ideal per a llars i oficines que requereixin un grau d'intimitat alt al mateix temps que es desitgi visualitzar l'exterior. A més aporten una gran protecció contra la calor produïda per la radiació solar. La gamma Basi Screen es pot ajustar en amplària i són una opció econòmica sense renunciar a un producte de ...

Els teixits screen són una solució ideal per a llars i oficines que requereixin un grau d'intimitat alt al mateix temps que es desitgi visualitzar l'exterior. A més aporten una gran protecció contra la calor produïda per la radiació solar. La gamma Basi Screen es pot ajustar en amplària i són una opció econòmica sense renunciar a un producte de primera marca i alta qualitat.

Més informació

Screen Hi ha 2 productes.

Mostrant 1 - 2 de 2 elements
  • 1 Ressenyes

    Cortina enrotllable de polyscreen amb grau d'obertura fabricada per Viewtex®. Còmoda, precisa i de fàcil maneig i instal·lació, es presenta amb un disseny funcional i d’alta qualitat que combina amb tot tipus de ambients, siguin clásics o minimalistas. El color del mecanisme es bitó: plata mat i beige. L’AMPLE D’AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

  • 1 Ressenyes

    Cortina enrotllable de polyscreen amb grau d'obertura fabricada per Viewtex®. Còmoda, precisa i de fàcil maneig i instal·lació, es presenta amb un disseny funcional i d’alta qualitat. El color del mecanisme es bitó: plata mat i beige. L’AMPLE D’AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

Mostrant 1 - 2 de 2 elements