Enrotllables

La facilitat d’ús i muntatge, així com la comoditat dels estores unida a la multifuncionalidad i elegància, fan d’aquest sistema un element a tenir en compte en la decoració de la teva llar o oficina, ja que la seva estètica permet adaptar-los a qualsevol tipus d’ambient sense complicar-se massa la vida.

Enrotllables Hi ha 4 productes.

Mostrant 1 - 4 de 4 elements
 • 37,65 €

  Línia 2000 és una col·lecció d'enrotllables de gran qualitat fabricada per Viewtex®. Disposa d'una gamma de colors traslúcids, però cap fa transparència. L'altura 1,90 i l'ample 2,00 sols disponibles en blanc, pedra e ivory. L'ample 2,20 sols disponible en blanc. L'AMPLE D'AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

  37,65 €
 • 40,50 €

  Cortina enrotllable doble cara, opaca i d’alta qualitat. Ideal para quan es necessita un nivell mínim de llum. La gamma de colors facilitarà l’elecció més adequada al seu ambient. El color dels mecanismes se servirà de fàbrica (Viewtex®) coordinat amb el color de la tela. L’AMPLE D’AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

  40,50 €
 • 49,50 €
  1 Ressenyes

  Cortina enrotllable de polyscreen amb grau d'obertura fabricada per Viewtex®. Còmoda, precisa i de fàcil maneig i instal·lació, es presenta amb un disseny funcional i d’alta qualitat que combina amb tot tipus de ambients, siguin clásics o minimalistas. El color del mecanisme es bitó: plata mat i beige. L’AMPLE D’AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

  49,50 €
 • 118,50 €
  1 Ressenyes

  Cortina enrotllable de polyscreen amb grau d'obertura fabricada per Viewtex®. Còmoda, precisa i de fàcil maneig i instal·lació, es presenta amb un disseny funcional i d’alta qualitat. El color del mecanisme es bitó: plata mat i beige. L’AMPLE D’AQUEST PRODUCTE ES POT AJUSTAR SOTA DEMANDA.

  118,50 €
Mostrant 1 - 4 de 4 elements